Tilbygning

Tilbygning i forbindelse med renovering af villa

Er familien vokset fra huset, eller har I altid drømt om et orangeri, kan en tilbygning være løsningen.
Inden I kaster jer over et tilbygningsprojekt, er der en del ting der skal overvejes og undersøges. Først og fremmest skal der indhentes en byggetilladelse, hvilket vi har stor erfaring med. Her tager vi også gerne dialogen med kommunen, hvis I ønsker det.

Herefter skal det sikres at tilbygningen fungerer sammen med jeres nuværende planløsning. Vi tegner løsningen til jer i AutoCAD, så I har et klart overblik over hvordan det hele kommer til at se ud.

Når formaliteterne og tegningerne er på plads, planlægger vi sammen byggeprocessen så I ved hvad der sker hvornår. Vi har erfaring med at det giver det bedste resultat når vi har forventningsafstemt på forhånd – det giver ro både for jer og os.

Ønsker I, i forbindelse med en tilbygning en træterrasse eller en terrasse belagt med sten, har vi også erfaring med dette. Se billeder af en af træterrasserne vi har udført nedenfor.

Vi koordinerer og klarer alt i denne proces

  • Tegning
  • Byggeansøgning
  • Fundament
  • Opbygning
  • Belægningsarbejde
  • Terrasse i enten træ eller stenbelægning

Altså ender du ud med et 100% færdigt projekt.

Vi kigger gerne forbi

Kontakt os gerne allerede når I går med overvejelserne om en tilbygning. Det en god idé, at få fagfolk til at kigge på projektet så I ved hvad der kan lade sig gøre inden for budget og tidsramme – og rent byggeteknisk.
Alt efter opgaverne i projektet tager vi de relevante samarbejdspartnere med, så alle er enige fra starten.